DAM Vastgoed

DAM Vastgoed is een makelaar gevestigd in Zeewolde. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DAM Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DAM Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zeewolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DAM Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DAM Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 94.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over DAM Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DAM Vastgoed verkoopt

DAM Vastgoed is het meeste actief in Zeewolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DAM Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DAM Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zeewolde 31 € 425.000
Almere 10 € 344.000
Harderwijk 1 € 320.000
Harderwijk 1 € 320.000
Amersfoort 1 € 292.000

Type woningen die DAM Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DAM Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DAM Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
12%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DAM Vastgoed

Wat kost DAM Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DAM Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DAM Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is DAM Vastgoed actief?

+

DAM Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zeewolde, Almere, Harderwijk, Harderwijk en Amersfoort.

In welk prijssegment is DAM Vastgoed actief?

+

DAM Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DAM Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zeewolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zeewolde en vergelijkbaar is aan DAM Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!