BEAU Residence

BEAU Residence is een makelaar gevestigd in Bilthoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BEAU Residence hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BEAU Residence is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bilthoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BEAU Residence. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij BEAU Residence zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties BEAU Residence in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.950.000
  • Gemiddelde verkooptijd 93
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over BEAU Residence
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar BEAU Residence verkoopt

BEAU Residence is het meeste actief in Bilthoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BEAU Residence woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BEAU Residence ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bilthoven 1 € 1.950.000

Type woningen die BEAU Residence verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BEAU Residence diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BEAU Residence het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BEAU Residence

Wat kost BEAU Residence bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 19.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 29.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BEAU Residence voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BEAU Residence je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 9.800 en de € 14.600.

Waar is BEAU Residence actief?

+

BEAU Residence heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Bilthoven.

In welk prijssegment is BEAU Residence actief?

+

BEAU Residence is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BEAU Residence actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.950.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bilthoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bilthoven en vergelijkbaar is aan BEAU Residence. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!