BOON MAKELAARS

BOON MAKELAARS is een makelaar gevestigd in Bilthoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BOON MAKELAARS hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BOON MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bilthoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BOON MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij BOON MAKELAARS zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties BOON MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 417.000
  • Gemiddelde verkooptijd 73
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over BOON MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar BOON MAKELAARS verkoopt

BOON MAKELAARS is het meeste actief in Bilthoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BOON MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BOON MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bilthoven 3 € 410.000
Zeist 1 € 495.000
Utrecht 1 € 360.000

Type woningen die BOON MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BOON MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BOON MAKELAARS het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
50%
hoekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BOON MAKELAARS

Wat kost BOON MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BOON MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BOON MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is BOON MAKELAARS actief?

+

BOON MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bilthoven, Zeist en Utrecht.

In welk prijssegment is BOON MAKELAARS actief?

+

BOON MAKELAARS is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BOON MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 417.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bilthoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bilthoven en vergelijkbaar is aan BOON MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!