Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden

Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden is een makelaar gevestigd in Donderen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Donderen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.099.000
  • Gemiddelde verkooptijd 20
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden verkoopt

Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden is het meeste actief in Donderen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Donderen 1 € 1.099.000

Type woningen die Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden

Wat kost Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 11.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 16.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.500 en de € 8.200.

Waar is Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief?

+

Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Donderen.

In welk prijssegment is Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief?

+

Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.099.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 9.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Donderen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Donderen en vergelijkbaar is aan Assurantin & Makelaardij Van Hoogen – Roden. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!