Waterrijk wonen Friesland

Waterrijk wonen Friesland is een makelaar gevestigd in Sint Nicolaasga. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Waterrijk wonen Friesland hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Waterrijk wonen Friesland is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sint Nicolaasga en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Waterrijk wonen Friesland. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Waterrijk wonen Friesland zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Waterrijk wonen Friesland in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 723.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Waterrijk wonen Friesland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Waterrijk wonen Friesland verkoopt

Waterrijk wonen Friesland is het meeste actief in Sint Nicolaasga. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Waterrijk wonen Friesland woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Waterrijk wonen Friesland ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ommen 1 € 850.000
Langweer 1 € 595.000

Type woningen die Waterrijk wonen Friesland verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Waterrijk wonen Friesland diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Waterrijk wonen Friesland het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waterrijk wonen Friesland

Wat kost Waterrijk wonen Friesland bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Waterrijk wonen Friesland voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Waterrijk wonen Friesland je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.400.

Waar is Waterrijk wonen Friesland actief?

+

Waterrijk wonen Friesland heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ommen en Langweer.

In welk prijssegment is Waterrijk wonen Friesland actief?

+

Waterrijk wonen Friesland is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Waterrijk wonen Friesland actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 723.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sint Nicolaasga

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sint Nicolaasga en vergelijkbaar is aan Waterrijk wonen Friesland. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!