Makelaars in De Wilp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Wilp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in De Wilp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Wilp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Wilp (gedeeltelijk).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Wilp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In De Wilp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in De Wilp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 341.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -229.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Wilp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Wilp

In De Wilp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 284.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -229.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in De Wilp.

Bij de verkoop van een huis in De Wilp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 284.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Wilp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Wilp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 341.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Wilp is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Wilp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Wilp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Wilp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Wilp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Varwijk & Sibma de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van De Wilp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Wilp.

 • Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet

  2. Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  4
 • Bruining en De Reus Makelaars

  3. Bruining en De Reus Makelaars

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in De Wilp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Wilp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Wilp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Wilp (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in De Wilp

In De Wilp zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Varwijk & Sibma verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Wilp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boelewijk 8 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 625.000
W F de Boerstraat 14 Bruining en De Reus Makelaars € 465.000
Meester Nennstiehlweg 41 Varwijk & Sibma € 395.000
Turfstraat 4 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 339.000
Vijverstraat 10 Varwijk & Sibma € 339.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Wilp

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Wilp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in De Wilp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Wilp.

Wat kost een makelaar in De Wilp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Wilp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Wilp van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Wilp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Wilp zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Wilp?

+

De meest verkopende makelaar van De Wilp is Varwijk & Sibma. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Wilp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Wilp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Wilp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Wilp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!