Makelaars in De Wilp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Wilp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in De Wilp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Wilp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Wilp (gedeeltelijk).

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Wilp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Wilp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 353.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 14.000
 • Aantal transacties 13
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Wilp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Wilp

In De Wilp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 272.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in De Wilp.

Bij de verkoop van een huis in De Wilp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 272.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Wilp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Wilp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 353.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Wilp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Wilp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Wilp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Wilp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Wilp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Wilp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Wilp.

Populaire buurten in De Wilp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Wilp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Wilp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Wilp (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Keuningswijk

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Wilpstervaart

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in De Wilp

In De Wilp zijn de afgelopen maand 13 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Wilp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Jutte 1 Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet € 619.000
Verlengde Oosterweg 11 Mijn Makelaar Mink € 550.000
Jonkersvaart 9 Waterrijk wonen Friesland € 479.000
W F de Boerstraat 14 Bruining en De Reus Makelaars € 465.000
Plantsoen 37 Bruining en De Reus Makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Wilp

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Wilp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in De Wilp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Wilp.

Wat kost een makelaar in De Wilp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Wilp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Wilp van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Wilp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Wilp zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Wilp?

+

De meest verkopende makelaar van De Wilp is Makelaardij Reinette, maakt wonen compleet. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Wilp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Wilp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Wilp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Wilp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!