Financieel Vooruit Makelaars

Financieel Vooruit Makelaars is een makelaar gevestigd in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Financieel Vooruit Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Financieel Vooruit Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Surhuisterveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Financieel Vooruit Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Financieel Vooruit Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Financieel Vooruit Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 210.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Financieel Vooruit Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Financieel Vooruit Makelaars verkoopt

Financieel Vooruit Makelaars is het meeste actief in Surhuisterveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Financieel Vooruit Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Financieel Vooruit Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Surhuisterveen 1 € 210.000

Type woningen die Financieel Vooruit Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Financieel Vooruit Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Financieel Vooruit Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Financieel Vooruit Makelaars

Wat kost Financieel Vooruit Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Financieel Vooruit Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Financieel Vooruit Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.600.

Waar is Financieel Vooruit Makelaars actief?

+

Financieel Vooruit Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Surhuisterveen.

In welk prijssegment is Financieel Vooruit Makelaars actief?

+

Financieel Vooruit Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Financieel Vooruit Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 210.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Surhuisterveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Surhuisterveen en vergelijkbaar is aan Financieel Vooruit Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!