Waaijer Advies

Waaijer Advies is een makelaar gevestigd in Den Burg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Waaijer Advies hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Waaijer Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Burg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Waaijer Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Waaijer Advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Waaijer Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Waaijer Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Waaijer Advies verkoopt

Waaijer Advies is het meeste actief in Den Burg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Waaijer Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Waaijer Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Burg 3 € 456.000
Groningen 1 € 185.000
De Cocksdorp 1 € 300.000
De Koog 1 € 690.000
Den Hoorn 1 € 825.000

Type woningen die Waaijer Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Waaijer Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Waaijer Advies het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
20%
eindwoning
10%
hoekwoning
10%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waaijer Advies

Wat kost Waaijer Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Waaijer Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Waaijer Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Waaijer Advies actief?

+

Waaijer Advies heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Burg, Groningen, De Cocksdorp, De Koog en Den Hoorn.

In welk prijssegment is Waaijer Advies actief?

+

Waaijer Advies is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Waaijer Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 472.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Burg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Burg en vergelijkbaar is aan Waaijer Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!