Makelaars in Den Burg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Den Burg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Den Burg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Den Burg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Den Burg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Den Burg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Den Burg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -28.000
 • Aantal transacties 42
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Den Burg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Den Burg

In Den Burg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -28.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Den Burg.

Bij de verkoop van een huis in Den Burg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Den Burg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Den Burg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 407.000.

Het meest voorkomende energielabel in Den Burg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Den Burg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Den Burg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Den Burg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Den Burg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VOF Makelaardij Texel Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Den Burg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Den Burg.

Populaire buurten in Den Burg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Den Burg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Den Burg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Den Burg

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Verspreide huizen De Koog en het Duingebied

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 863.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Den Burg

In Den Burg zijn de afgelopen maand 42 woningen verkocht. Makelaar VOF Makelaardij Texel Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Den Burg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rozendijk 6 VOF Makelaardij Texel Vastgoed € 862.500
Beatrixlaan 45 G Waaijer Advies € 559.500
Boogerd 5 Kortekaas & Kooijman makelaars en taxateurs € 534.000
Noordwester 37 VOF Makelaardij Texel Vastgoed € 525.000
Noordwester 39 De Texelse Makelaars € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Burg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Burg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Den Burg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Den Burg.

Wat kost een makelaar in Den Burg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Den Burg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Den Burg van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Burg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Den Burg zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Den Burg?

+

De meest verkopende makelaar van Den Burg is VOF Makelaardij Texel Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Den Burg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Den Burg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Den Burg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Den Burg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!