De Texelse Makelaars

De Texelse Makelaars is een makelaar gevestigd in Den Burg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Texelse Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Texelse Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Burg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Texelse Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Texelse Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Texelse Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over De Texelse Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Texelse Makelaars verkoopt

De Texelse Makelaars is het meeste actief in Den Burg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Texelse Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Texelse Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Burg 3 € 478.000
De Cocksdorp 1 € 685.000

Type woningen die De Texelse Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Texelse Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Texelse Makelaars het meeste verkoopt is eindwoning.

eindwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Texelse Makelaars

Wat kost De Texelse Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Texelse Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Texelse Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is De Texelse Makelaars actief?

+

De Texelse Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Burg en De Cocksdorp.

In welk prijssegment is De Texelse Makelaars actief?

+

De Texelse Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Texelse Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 530.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Burg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Burg en vergelijkbaar is aan De Texelse Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!