VOF Makelaardij Texel Vastgoed

VOF Makelaardij Texel Vastgoed is een makelaar gevestigd in Den Burg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VOF Makelaardij Texel Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VOF Makelaardij Texel Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Burg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VOF Makelaardij Texel Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VOF Makelaardij Texel Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 549.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over VOF Makelaardij Texel Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VOF Makelaardij Texel Vastgoed verkoopt

VOF Makelaardij Texel Vastgoed is het meeste actief in Den Burg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VOF Makelaardij Texel Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VOF Makelaardij Texel Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Burg 10 € 466.000
De Cocksdorp 2 € 483.000
De Waal 2 € 1.120.000
De Koog 2 € 1.100.000
Rotterdam 1 € 390.000

Type woningen die VOF Makelaardij Texel Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VOF Makelaardij Texel Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VOF Makelaardij Texel Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
bovenwoning
17%
halfvrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
7%
eindwoning
7%
hoekwoning
7%
tussenwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VOF Makelaardij Texel Vastgoed

Wat kost VOF Makelaardij Texel Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VOF Makelaardij Texel Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VOF Makelaardij Texel Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is VOF Makelaardij Texel Vastgoed actief?

+

VOF Makelaardij Texel Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Burg, De Cocksdorp, De Waal, De Koog en Rotterdam.

In welk prijssegment is VOF Makelaardij Texel Vastgoed actief?

+

VOF Makelaardij Texel Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VOF Makelaardij Texel Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 549.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Burg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Burg en vergelijkbaar is aan VOF Makelaardij Texel Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!