Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.

Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Abcoude. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Abcoude en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 588.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. verkoopt

Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. is het meeste actief in Abcoude. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Abcoude 7 € 718.000
Amsterdam 3 € 417.000
Den Haag 1 € 290.000
Zutphen 1 € 425.000
Baambrugge 1 € 790.000

Type woningen die Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
15%
hoekwoning
10%
vrijstaande woning
10%
galerijflat
5%
maisonnette
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.

Wat kost Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. actief?

+

Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Abcoude, Amsterdam, Den Haag, Zutphen en Baambrugge.

In welk prijssegment is Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. actief?

+

Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 588.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Abcoude

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Abcoude en vergelijkbaar is aan Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!