Makelaars in Baambrugge

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baambrugge, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Baambrugge. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baambrugge helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baambrugge Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baambrugge zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Baambrugge zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Baambrugge afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 681.000
 • Gemiddelde verkooptijd 94
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baambrugge
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baambrugge

In Baambrugge is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.349.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Baambrugge.

Bij de verkoop van een huis in Baambrugge is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.349.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 9900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baambrugge. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baambrugge weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 681.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baambrugge is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baambrugge. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baambrugge

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baambrugge? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baambrugge. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baambrugge, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baambrugge.

Populaire buurten in Baambrugge

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baambrugge? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baambrugge. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baambrugge Dorp

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 709.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Baambrugge Buitengebied

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Baambrugge

In Baambrugge zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baambrugge.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 29 Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co € 995.000
Dorpsstraat 15 Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co € 950.000
Prins Willem-Alexanderstraat 1 Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. € 790.000
Rijksstraatweg 61 Amstelland Makelaars B.V. € 695.000
Grevenstukstraat 2 Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co € 619.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baambrugge

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baambrugge?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Baambrugge. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baambrugge.

Wat kost een makelaar in Baambrugge?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baambrugge is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baambrugge van € 6.800 tot € 8.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baambrugge?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baambrugge zijn € 3.400 a € 5.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baambrugge?

+

De meest verkopende makelaar van Baambrugge is Raad-Huis makelaardij o.z. B.V. | Baerz & Co. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baambrugge zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baambrugge?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baambrugge aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baambrugge.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!