Makelaars in Loenersloot

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Loenersloot, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Loenersloot. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Loenersloot helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Loenersloot Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Loenersloot zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Loenersloot zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Loenersloot afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 736.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Loenersloot
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Loenersloot

In Loenersloot is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Loenersloot.

Bij de verkoop van een huis in Loenersloot is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 169 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Loenersloot. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Loenersloot weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 736.000.

Het meest voorkomende energielabel in Loenersloot is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Loenersloot. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Loenersloot

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Loenersloot? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Loenersloot. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Loenersloot, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Loenersloot.

Populaire buurten in Loenersloot

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Loenersloot? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Loenersloot. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Loenersloot Dorp

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Loenersloot Binnenweg

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 978.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Loenersloot

In Loenersloot zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Loenersloot.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Polderweg 2 VLNN Rentmeesters B.V. € 1.530.000
Slotlaan 11 Paul Dijkstra Makelaars € 750.000
Hollandstraat 27 Van Baerle Makelaars (Certified Expat Broker) € 525.000
Voorburgstraat 1 Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g. € 450.000
Binnenweg 89 De Keizer makelaars € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loenersloot

Hoeveel makelaars zijn er actief in Loenersloot?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Loenersloot. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Loenersloot.

Wat kost een makelaar in Loenersloot?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Loenersloot is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Loenersloot van € 7.400 tot € 8.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Loenersloot?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Loenersloot zijn € 3.700 a € 5.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Loenersloot?

+

De meest verkopende makelaar van Loenersloot is Vlaanderen Meybaum Makelaars o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Loenersloot zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Loenersloot?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Loenersloot aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Loenersloot.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!