Van der Velden Makelaardij

Van der Velden Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Velden Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Velden Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Velden Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Velden Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Velden Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Van der Velden Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van der Velden Makelaardij verkoopt

Van der Velden Makelaardij is het meeste actief in Ouderkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Velden Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Velden Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ouderkerk aan den IJssel 1 € 300.000
Gouderak 1 € 369.000

Type woningen die Van der Velden Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Velden Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Velden Makelaardij het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
17%
halfvrijstaande woning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Velden Makelaardij

Wat kost Van der Velden Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Velden Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Velden Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Van der Velden Makelaardij actief?

+

Van der Velden Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak.

In welk prijssegment is Van der Velden Makelaardij actief?

+

Van der Velden Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Velden Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 335.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ouderkerk aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ouderkerk aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Van der Velden Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!