Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies

Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies is een makelaar gevestigd in Wenum Wiesel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wenum Wiesel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 228.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies verkoopt

Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies is het meeste actief in Wenum Wiesel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 5 € 248.000
Zegveld 1 € 850.000

Type woningen die Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
25%
galerijflat
13%
hoekwoning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies

Wat kost Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies actief?

+

Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn en Zegveld.

In welk prijssegment is Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies actief?

+

Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wenum Wiesel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wenum Wiesel en vergelijkbaar is aan Van der Kuil Makelaardij & Financieel advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!