Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen

Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen is een makelaar gevestigd in Wilnis. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wilnis en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen verkoopt

Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen is het meeste actief in Wilnis. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Mijdrecht 11 € 401.000
Vinkeveen 6 € 416.000
Wilnis 6 € 518.000
Vierpolders 1 € 229.000
Uithoorn 1 € 379.000

Type woningen die Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
2 onder 1 kapwoning
12%
benedenwoning
10%
hoekwoning
10%
geschakelde woning
9%
portiekflat
5%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen

Wat kost Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen actief?

+

Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Vierpolders en Uithoorn.

In welk prijssegment is Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen actief?

+

Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wilnis

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wilnis en vergelijkbaar is aan Van der Helm Makelaars, Wilnis-Mijdrecht-Vinkeveen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!