NOGB

NOGB is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt NOGB hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. NOGB is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van NOGB. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij NOGB zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties NOGB in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 497.000
  • Gemiddelde verkooptijd 17
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over NOGB
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar NOGB verkoopt

NOGB is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar NOGB woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt NOGB ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kortenhoef 2 € 487.000
Huizen 2 € 527.000
Laren 1 € 640.000
Naarden 1 € 635.000
Amsterdam 1 € 400.000

Type woningen die NOGB verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat NOGB diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat NOGB het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
60%
tussenwoning
40%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in NOGB

Wat kost NOGB bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van NOGB voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer NOGB je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is NOGB actief?

+

NOGB heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kortenhoef, Huizen, Laren, Naarden en Amsterdam.

In welk prijssegment is NOGB actief?

+

NOGB is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar NOGB actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 497.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan NOGB. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!