Galman & Versteeg Makelaars o.g.

Galman & Versteeg Makelaars o.g. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Galman & Versteeg Makelaars o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Galman & Versteeg Makelaars o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Galman & Versteeg Makelaars o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Galman & Versteeg Makelaars o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Galman & Versteeg Makelaars o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Galman & Versteeg Makelaars o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Galman & Versteeg Makelaars o.g. verkoopt

Galman & Versteeg Makelaars o.g. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Galman & Versteeg Makelaars o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Galman & Versteeg Makelaars o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 1 € 449.000

Type woningen die Galman & Versteeg Makelaars o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Galman & Versteeg Makelaars o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Galman & Versteeg Makelaars o.g. het meeste verkoopt is tussenverdieping.

tussenverdieping
33%
tussenwoning
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Galman & Versteeg Makelaars o.g.

Wat kost Galman & Versteeg Makelaars o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Galman & Versteeg Makelaars o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Galman & Versteeg Makelaars o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Galman & Versteeg Makelaars o.g. actief?

+

Galman & Versteeg Makelaars o.g. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen.

In welk prijssegment is Galman & Versteeg Makelaars o.g. actief?

+

Galman & Versteeg Makelaars o.g. is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Galman & Versteeg Makelaars o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 449.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Galman & Versteeg Makelaars o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!