MA Residences

MA Residences is een makelaar gevestigd in Amstelveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt MA Residences hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MA Residences is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amstelveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MA Residences. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MA Residences zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MA Residences in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 895.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over MA Residences
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar MA Residences verkoopt

MA Residences is het meeste actief in Amstelveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MA Residences woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MA Residences ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amstelveen 1 € 895.000

Type woningen die MA Residences verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MA Residences diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MA Residences het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MA Residences

Wat kost MA Residences bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MA Residences voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MA Residences je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.500 en de € 6.700.

Waar is MA Residences actief?

+

MA Residences heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Amstelveen.

In welk prijssegment is MA Residences actief?

+

MA Residences is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MA Residences actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 895.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amstelveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amstelveen en vergelijkbaar is aan MA Residences. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!