AWN Makelaardij

AWN Makelaardij is een makelaar gevestigd in Doesburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AWN Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. AWN Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doesburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AWN Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij AWN Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties AWN Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 541.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over AWN Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AWN Makelaardij verkoopt

AWN Makelaardij is het meeste actief in Doesburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AWN Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AWN Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 3 € 392.000
Broek in Waterland 1 € 995.000
Doesburg 1 € 535.000
Weesp 1 € 875.000
Halfweg 1 € 400.000

Type woningen die AWN Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AWN Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AWN Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
90%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AWN Makelaardij

Wat kost AWN Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AWN Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AWN Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is AWN Makelaardij actief?

+

AWN Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Broek in Waterland, Doesburg, Weesp en Halfweg.

In welk prijssegment is AWN Makelaardij actief?

+

AWN Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AWN Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 541.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doesburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doesburg en vergelijkbaar is aan AWN Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!