Erica Veldkamp Makelaardij

Erica Veldkamp Makelaardij is een makelaar gevestigd in Doorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Erica Veldkamp Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Erica Veldkamp Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Erica Veldkamp Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Erica Veldkamp Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Erica Veldkamp Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 627.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Erica Veldkamp Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Erica Veldkamp Makelaardij verkoopt

Erica Veldkamp Makelaardij is het meeste actief in Doorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Erica Veldkamp Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Erica Veldkamp Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doorn 4 € 511.000
Leersum 2 € 655.000
Maarn 2 € 710.000
Houten 1 € 595.000
Langbroek 1 € 895.000

Type woningen die Erica Veldkamp Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Erica Veldkamp Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Erica Veldkamp Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
10%
halfvrijstaande woning
10%
portiekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Erica Veldkamp Makelaardij

Wat kost Erica Veldkamp Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Erica Veldkamp Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Erica Veldkamp Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is Erica Veldkamp Makelaardij actief?

+

Erica Veldkamp Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doorn, Leersum, Maarn, Houten en Langbroek.

In welk prijssegment is Erica Veldkamp Makelaardij actief?

+

Erica Veldkamp Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Erica Veldkamp Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 627.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doorn en vergelijkbaar is aan Erica Veldkamp Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!