Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g.

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. is een makelaar gevestigd in Doorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 634.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. verkoopt

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. is het meeste actief in Doorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doorn 5 € 672.000
Driebergen-Rijsenburg 2 € 582.000
Amsterdam 1 € 550.000

Type woningen die Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
14%
galerijflat
14%
halfvrijstaande woning
14%
penthouse
14%
portiekwoning
14%
tussenwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g.

Wat kost Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.800.

Waar is Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. actief?

+

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doorn, Driebergen-Rijsenburg en Amsterdam.

In welk prijssegment is Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. actief?

+

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 634.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doorn en vergelijkbaar is aan Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!