Drs Ormeling Makelaardij

Drs Ormeling Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lage Zwaluwe. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Drs Ormeling Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Drs Ormeling Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lage Zwaluwe en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Drs Ormeling Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Drs Ormeling Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Drs Ormeling Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Drs Ormeling Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Drs Ormeling Makelaardij verkoopt

Drs Ormeling Makelaardij is het meeste actief in Lage Zwaluwe. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Drs Ormeling Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Drs Ormeling Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lage Zwaluwe 1 € 395.000

Type woningen die Drs Ormeling Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Drs Ormeling Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Drs Ormeling Makelaardij het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drs Ormeling Makelaardij

Wat kost Drs Ormeling Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Drs Ormeling Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Drs Ormeling Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Drs Ormeling Makelaardij actief?

+

Drs Ormeling Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Lage Zwaluwe.

In welk prijssegment is Drs Ormeling Makelaardij actief?

+

Drs Ormeling Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Drs Ormeling Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lage Zwaluwe

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lage Zwaluwe en vergelijkbaar is aan Drs Ormeling Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!