De Bruijn Makelaardij & Assurantiën

De Bruijn Makelaardij & Assurantiën is een makelaar gevestigd in Oirsbeek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Bruijn Makelaardij & Assurantiën hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Bruijn Makelaardij & Assurantiën is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oirsbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Bruijn Makelaardij & Assurantiën. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Bruijn Makelaardij & Assurantiën zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Bruijn Makelaardij & Assurantiën in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 219.000
  • Gemiddelde verkooptijd 9
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De Bruijn Makelaardij & Assurantiën
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Bruijn Makelaardij & Assurantiën verkoopt

De Bruijn Makelaardij & Assurantiën is het meeste actief in Oirsbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Bruijn Makelaardij & Assurantiën woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Bruijn Makelaardij & Assurantiën ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oirsbeek 1 € 269.000
Sittard 1 € 169.000

Type woningen die De Bruijn Makelaardij & Assurantiën verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Bruijn Makelaardij & Assurantiën diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Bruijn Makelaardij & Assurantiën het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
bovenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bruijn Makelaardij & Assurantiën

Wat kost De Bruijn Makelaardij & Assurantiën bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Bruijn Makelaardij & Assurantiën voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Bruijn Makelaardij & Assurantiën je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.600.

Waar is De Bruijn Makelaardij & Assurantiën actief?

+

De Bruijn Makelaardij & Assurantiën heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oirsbeek en Sittard.

In welk prijssegment is De Bruijn Makelaardij & Assurantiën actief?

+

De Bruijn Makelaardij & Assurantiën is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Bruijn Makelaardij & Assurantiën actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 219.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oirsbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oirsbeek en vergelijkbaar is aan De Bruijn Makelaardij & Assurantiën. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!