Makelaars in Oirsbeek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oirsbeek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Oirsbeek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oirsbeek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oirsbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oirsbeek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oirsbeek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 345.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 144.000
 • Aantal transacties 35
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oirsbeek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oirsbeek

In Oirsbeek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 449.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 144.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oirsbeek.

Bij de verkoop van een huis in Oirsbeek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 449.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oirsbeek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oirsbeek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 345.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oirsbeek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oirsbeek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oirsbeek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oirsbeek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oirsbeek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oirsbeek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oirsbeek.

 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 280.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  15 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 273.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oirsbeek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oirsbeek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oirsbeek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oirsbeek

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  34
 • 2. Klein-Doenrade

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Oirsbeek

In Oirsbeek zijn de afgelopen maand 35 woningen verkocht. Makelaar Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oirsbeek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beukenberg 52 Klement Rentmeesters € 875.000
Oppevenerweg 10 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 569.000
Beukenberg 12 Heykens Makelaardij € 500.000
Pastoor Meulenbergstraat 28 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 469.000
Hulterweg 41 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 469.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oirsbeek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oirsbeek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Oirsbeek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oirsbeek.

Wat kost een makelaar in Oirsbeek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oirsbeek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oirsbeek van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oirsbeek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oirsbeek zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oirsbeek?

+

De meest verkopende makelaar van Oirsbeek is Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oirsbeek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oirsbeek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oirsbeek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oirsbeek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!