Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken

Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken is een makelaar gevestigd in Lieren. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lieren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 265.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken verkoopt

Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken is het meeste actief in Lieren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Beekbergen 2 € 392.000
Apeldoorn 2 € 125.000
Eerbeek 1 € 307.000
Deventer 1 € 250.000

Type woningen die Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken

Wat kost Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken actief?

+

Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Beekbergen, Apeldoorn, Eerbeek en Deventer.

In welk prijssegment is Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken actief?

+

Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 265.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lieren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lieren en vergelijkbaar is aan Dalhuisen Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!