Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij

Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
  • Gemiddelde verkooptijd 13
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij verkoopt

Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schimmert 1 € 468.000
Heerlen 1 € 189.000

Type woningen die Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij

Wat kost Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij actief?

+

Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schimmert en Heerlen.

In welk prijssegment is Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij actief?

+

Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 328.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Brouwer Vastgoedbeheer & Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!