Brink Vastgoed & Advies

Brink Vastgoed & Advies is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brink Vastgoed & Advies hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brink Vastgoed & Advies is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brink Vastgoed & Advies. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Brink Vastgoed & Advies zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Brink Vastgoed & Advies in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 214.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Brink Vastgoed & Advies
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Brink Vastgoed & Advies verkoopt

Brink Vastgoed & Advies is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brink Vastgoed & Advies woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brink Vastgoed & Advies ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 1 € 214.000

Type woningen die Brink Vastgoed & Advies verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brink Vastgoed & Advies diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brink Vastgoed & Advies het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brink Vastgoed & Advies

Wat kost Brink Vastgoed & Advies bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brink Vastgoed & Advies voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brink Vastgoed & Advies je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.100 en de € 1.600.

Waar is Brink Vastgoed & Advies actief?

+

Brink Vastgoed & Advies heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen.

In welk prijssegment is Brink Vastgoed & Advies actief?

+

Brink Vastgoed & Advies is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brink Vastgoed & Advies actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 214.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Brink Vastgoed & Advies. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!