Bouwman Makelaars

Bouwman Makelaars is een makelaar gevestigd in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bouwman Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bouwman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogeveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bouwman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bouwman Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bouwman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 135.000
  • Gemiddelde verkooptijd 77
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Bouwman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bouwman Makelaars verkoopt

Bouwman Makelaars is het meeste actief in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bouwman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bouwman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogeveen 1 € 135.000

Type woningen die Bouwman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bouwman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bouwman Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bouwman Makelaars

Wat kost Bouwman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 1.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bouwman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bouwman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 700 en de € 1.000.

Waar is Bouwman Makelaars actief?

+

Bouwman Makelaars heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogeveen.

In welk prijssegment is Bouwman Makelaars actief?

+

Bouwman Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bouwman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 135.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogeveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogeveen en vergelijkbaar is aan Bouwman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!