4EASYMOVING Makelaardij

4EASYMOVING Makelaardij is een makelaar gevestigd in Elim. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 4EASYMOVING Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 4EASYMOVING Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Elim en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 4EASYMOVING Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij 4EASYMOVING Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties 4EASYMOVING Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 165
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over 4EASYMOVING Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar 4EASYMOVING Makelaardij verkoopt

4EASYMOVING Makelaardij is het meeste actief in Elim. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 4EASYMOVING Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 4EASYMOVING Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogeveen 2 € 252.000
Hollandscheveld 1 € 795.000
Fluitenberg 1 € 485.000

Type woningen die 4EASYMOVING Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 4EASYMOVING Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 4EASYMOVING Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 4EASYMOVING Makelaardij

Wat kost 4EASYMOVING Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 4EASYMOVING Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 4EASYMOVING Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is 4EASYMOVING Makelaardij actief?

+

4EASYMOVING Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogeveen, Hollandscheveld en Fluitenberg.

In welk prijssegment is 4EASYMOVING Makelaardij actief?

+

4EASYMOVING Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 4EASYMOVING Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Elim

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Elim en vergelijkbaar is aan 4EASYMOVING Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!