Bouman Makelaardij

Bouman Makelaardij is een makelaar gevestigd in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bouman Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bouman Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlaardingen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bouman Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bouman Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bouman Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -145.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Bouman Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Bouman Makelaardij verkoopt

Bouman Makelaardij is het meeste actief in Vlaardingen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bouman Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bouman Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlaardingen 4 € 352.000

Type woningen die Bouman Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bouman Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bouman Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
25%
portiekwoning
25%
tussenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bouman Makelaardij

Wat kost Bouman Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bouman Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bouman Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Bouman Makelaardij actief?

+

Bouman Makelaardij heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlaardingen.

In welk prijssegment is Bouman Makelaardij actief?

+

Bouman Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bouman Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 352.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlaardingen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlaardingen en vergelijkbaar is aan Bouman Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!