Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar gevestigd in Maasland. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maasland en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 467.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. is het meeste actief in Maasland. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlaardingen 1 € 535.000
De Lier 1 € 400.000

Type woningen die Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
75%
galerijflat
13%
penthouse
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.

Wat kost Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlaardingen en De Lier.

In welk prijssegment is Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. actief?

+

Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 467.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maasland

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maasland en vergelijkbaar is aan Kolpa Roest Staalduinen Makelaars & Taxateurs B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!