Bisterbosch Makelaardij

Bisterbosch Makelaardij is een makelaar gevestigd in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bisterbosch Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bisterbosch Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Apeldoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bisterbosch Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Bisterbosch Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Bisterbosch Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Bisterbosch Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bisterbosch Makelaardij verkoopt

Bisterbosch Makelaardij is het meeste actief in Apeldoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bisterbosch Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bisterbosch Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Apeldoorn 7 € 351.000
Ugchelen 1 € 899.000
Vaassen 1 € 309.000

Type woningen die Bisterbosch Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bisterbosch Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bisterbosch Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
22%
tussenwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
11%
eindwoning
11%
galerijflat
11%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bisterbosch Makelaardij

Wat kost Bisterbosch Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bisterbosch Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bisterbosch Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Bisterbosch Makelaardij actief?

+

Bisterbosch Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Apeldoorn, Ugchelen en Vaassen.

In welk prijssegment is Bisterbosch Makelaardij actief?

+

Bisterbosch Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bisterbosch Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 407.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Apeldoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Apeldoorn en vergelijkbaar is aan Bisterbosch Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!