Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs

Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs is een makelaar gevestigd in Noordscheschut. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordscheschut en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 337.000
  • Gemiddelde verkooptijd 91
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs verkoopt

Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs is het meeste actief in Noordscheschut. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Noordscheschut 1 € 425.000
Wijster 1 € 249.000

Type woningen die Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
40%
vrijstaande woning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs

Wat kost Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs actief?

+

Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Noordscheschut en Wijster.

In welk prijssegment is Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs actief?

+

Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 337.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordscheschut

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordscheschut en vergelijkbaar is aan Arend Otten Agro Makelaars – Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!