Alliance Makelaars

Alliance Makelaars is een makelaar gevestigd in Ulft. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Alliance Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Alliance Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ulft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alliance Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alliance Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 293.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -25.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Alliance Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alliance Makelaars verkoopt

Alliance Makelaars is het meeste actief in Ulft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alliance Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alliance Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ulft 5 € 343.000
Silvolde 4 € 250.000
Varsselder 2 € 375.000
‘s-Heerenberg 2 € 175.000
Gendringen 1 € 200.000

Type woningen die Alliance Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alliance Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alliance Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
16%
geschakelde woning
8%
hoekwoning
8%
galerijflat
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
4%
portiekflat
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alliance Makelaars

Wat kost Alliance Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alliance Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alliance Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Alliance Makelaars actief?

+

Alliance Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ulft, Silvolde, Varsselder, ‘s-Heerenberg en Gendringen.

In welk prijssegment is Alliance Makelaars actief?

+

Alliance Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alliance Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 293.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ulft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ulft en vergelijkbaar is aan Alliance Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!