2Veld Makelaars

2Veld Makelaars is een makelaar gevestigd in Almere. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 2Veld Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 2Veld Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almere en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 2Veld Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij 2Veld Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties 2Veld Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over 2Veld Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar 2Veld Makelaars verkoopt

2Veld Makelaars is het meeste actief in Almere. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 2Veld Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 2Veld Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 2 € 400.000
Lelystad 1 € 275.000

Type woningen die 2Veld Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 2Veld Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 2Veld Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
67%
tussenwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 2Veld Makelaars

Wat kost 2Veld Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 2Veld Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 2Veld Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is 2Veld Makelaars actief?

+

2Veld Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Lelystad.

In welk prijssegment is 2Veld Makelaars actief?

+

2Veld Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 2Veld Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 358.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almere

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almere en vergelijkbaar is aan 2Veld Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!