BudgetVoordeelMakelaar

BudgetVoordeelMakelaar is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BudgetVoordeelMakelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. BudgetVoordeelMakelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BudgetVoordeelMakelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij BudgetVoordeelMakelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties BudgetVoordeelMakelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 327.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over BudgetVoordeelMakelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar BudgetVoordeelMakelaar verkoopt

BudgetVoordeelMakelaar is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BudgetVoordeelMakelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BudgetVoordeelMakelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 3 € 364.000
Lelystad 3 € 294.000
Dronten 2 € 375.000
Emmeloord 1 € 215.000

Type woningen die BudgetVoordeelMakelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BudgetVoordeelMakelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BudgetVoordeelMakelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
38%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BudgetVoordeelMakelaar

Wat kost BudgetVoordeelMakelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BudgetVoordeelMakelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BudgetVoordeelMakelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.500.

Waar is BudgetVoordeelMakelaar actief?

+

BudgetVoordeelMakelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

In welk prijssegment is BudgetVoordeelMakelaar actief?

+

BudgetVoordeelMakelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BudgetVoordeelMakelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 327.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan BudgetVoordeelMakelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!