AB Wonen Makelaars

AB Wonen Makelaars is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AB Wonen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AB Wonen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AB Wonen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AB Wonen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 349.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over AB Wonen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AB Wonen Makelaars verkoopt

AB Wonen Makelaars is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AB Wonen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AB Wonen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 42 € 349.000
Dronten 4 € 336.000
Almere 2 € 386.000
Swifterbant 1 € 325.000
IJmuiden 1 € 350.000

Type woningen die AB Wonen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AB Wonen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AB Wonen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
61%
hoekwoning
22%
2 onder 1 kapwoning
13%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AB Wonen Makelaars

Wat kost AB Wonen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AB Wonen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AB Wonen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is AB Wonen Makelaars actief?

+

AB Wonen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Dronten, Almere, Swifterbant en IJmuiden.

In welk prijssegment is AB Wonen Makelaars actief?

+

AB Wonen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AB Wonen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 349.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan AB Wonen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!