De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.

De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. is een makelaar gevestigd in Lelystad. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lelystad en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 370.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 88.000
  • Aantal transacties 100
Meer informatie over De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. verkoopt

De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. is het meeste actief in Lelystad. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lelystad 96 € 370.000
Almere 3 € 352.000
Biddinghuizen 1 € 350.000

Type woningen die De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
hoekwoning
18%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
8%
halfvrijstaande woning
4%
portiekwoning
3%
bovenwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.

Wat kost De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. actief?

+

De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lelystad, Almere en Biddinghuizen.

In welk prijssegment is De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. actief?

+

De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 370.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lelystad

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lelystad en vergelijkbaar is aan De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!