Carpe Diem Makelaardij

Carpe Diem Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dronten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Carpe Diem Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Carpe Diem Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dronten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Carpe Diem Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Carpe Diem Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
  • Gemiddelde verkooptijd 54
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 72.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Carpe Diem Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Carpe Diem Makelaardij verkoopt

Carpe Diem Makelaardij is het meeste actief in Dronten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Carpe Diem Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Carpe Diem Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dronten 12 € 424.000
Biddinghuizen 6 € 331.000
Swifterbant 2 € 510.000
Lelystad 1 € 335.000

Type woningen die Carpe Diem Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Carpe Diem Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Carpe Diem Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
26%
hoekwoning
21%
tussenwoning
21%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Carpe Diem Makelaardij

Wat kost Carpe Diem Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Carpe Diem Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Carpe Diem Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Carpe Diem Makelaardij actief?

+

Carpe Diem Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Lelystad.

In welk prijssegment is Carpe Diem Makelaardij actief?

+

Carpe Diem Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Carpe Diem Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 401.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dronten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dronten en vergelijkbaar is aan Carpe Diem Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!