Böhne Makelaars

Böhne Makelaars is een makelaar gevestigd in Huizen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Böhne Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Böhne Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Huizen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Böhne Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Böhne Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Böhne Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 530.000
  • Gemiddelde verkooptijd 116
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Böhne Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Böhne Makelaars verkoopt

Böhne Makelaars is het meeste actief in Huizen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Böhne Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Böhne Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 2 € 470.000
Hilversum 1 € 650.000

Type woningen die Böhne Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Böhne Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Böhne Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
2 onder 1 kapwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Böhne Makelaars

Wat kost Böhne Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Böhne Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Böhne Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.000.

Waar is Böhne Makelaars actief?

+

Böhne Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere en Hilversum.

In welk prijssegment is Böhne Makelaars actief?

+

Böhne Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Böhne Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 530.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Huizen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Huizen en vergelijkbaar is aan Böhne Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!