Flexmakelaar Dokter Makelaars

Flexmakelaar Dokter Makelaars is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Flexmakelaar Dokter Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Flexmakelaar Dokter Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Flexmakelaar Dokter Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Flexmakelaar Dokter Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Flexmakelaar Dokter Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 571.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 105.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Flexmakelaar Dokter Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Flexmakelaar Dokter Makelaars verkoopt

Flexmakelaar Dokter Makelaars is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Flexmakelaar Dokter Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Flexmakelaar Dokter Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 5 € 635.000
Bussum 1 € 250.000

Type woningen die Flexmakelaar Dokter Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Flexmakelaar Dokter Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Flexmakelaar Dokter Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
galerijflat
17%
portiekwoning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Flexmakelaar Dokter Makelaars

Wat kost Flexmakelaar Dokter Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Flexmakelaar Dokter Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Flexmakelaar Dokter Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Flexmakelaar Dokter Makelaars actief?

+

Flexmakelaar Dokter Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum en Bussum.

In welk prijssegment is Flexmakelaar Dokter Makelaars actief?

+

Flexmakelaar Dokter Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Flexmakelaar Dokter Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 571.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Flexmakelaar Dokter Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!