UP makelaars

UP makelaars is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt UP makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. UP makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van UP makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij UP makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties UP makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 435.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over UP makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar UP makelaars verkoopt

UP makelaars is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar UP makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt UP makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 3 € 570.000
Haarlem 2 € 38.000
Heemstede 2 € 625.000
Bentveld 1 € 350.000
Bussum 1 € 525.000

Type woningen die UP makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat UP makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat UP makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
21%
portiekflat
21%
tussenwoning
21%
halfvrijstaande woning
14%
hoekwoning
14%
maisonnette
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in UP makelaars

Wat kost UP makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van UP makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer UP makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is UP makelaars actief?

+

UP makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Haarlem, Heemstede, Bentveld en Bussum.

In welk prijssegment is UP makelaars actief?

+

UP makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar UP makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 435.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan UP makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!