Zonneveld Makelaars

Zonneveld Makelaars is een makelaar gevestigd in Heemskerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zonneveld Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Zonneveld Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heemskerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zonneveld Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zonneveld Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 475.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -89.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Zonneveld Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zonneveld Makelaars verkoopt

Zonneveld Makelaars is het meeste actief in Heemskerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zonneveld Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zonneveld Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heemskerk 12 € 508.000
Beverwijk 8 € 458.000
Limmen 1 € 395.000
Wijk aan Zee 1 € 480.000
Utrecht 1 € 299.000

Type woningen die Zonneveld Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zonneveld Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zonneveld Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
galerijflat
19%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
portiekflat
7%
halfvrijstaande woning
4%
penthouse
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zonneveld Makelaars

Wat kost Zonneveld Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zonneveld Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zonneveld Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Zonneveld Makelaars actief?

+

Zonneveld Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Wijk aan Zee en Utrecht.

In welk prijssegment is Zonneveld Makelaars actief?

+

Zonneveld Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zonneveld Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 475.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heemskerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heemskerk en vergelijkbaar is aan Zonneveld Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!