Makelaars in Limmen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Limmen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Limmen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Limmen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Limmen West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Limmen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Limmen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 551.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
 • Aantal transacties 62
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Limmen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Limmen

In Limmen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 580.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Limmen.

Bij de verkoop van een huis in Limmen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 580.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Limmen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Limmen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 551.000.

Het meest voorkomende energielabel in Limmen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Limmen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Limmen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Limmen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Limmen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Rietveld Makelaardij o.g. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Limmen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Limmen.

 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.548.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Limmen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Limmen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Limmen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Limmen West

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 534.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Limmen Centrum

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 493.000
  Woningen verkocht
  22
 • 3. Limmen Oost

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 642.000
  Woningen verkocht
  18

Top 5 woningen verkocht in Limmen

In Limmen zijn de afgelopen maand 62 woningen verkocht. Makelaar Rietveld Makelaardij o.g. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Limmen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Schoollaan 2 Kuyper & Blom Makelaars € 2.000.000
Oosterzijweg 4 Kuyper & Blom Makelaars € 1.095.000
Absalon 14 Rietveld Makelaardij o.g. € 895.000
Seringenlint 15 Rietveld Makelaardij o.g. € 895.000
Jasmijnlint 22 Rietveld Makelaardij o.g. € 819.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Limmen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Limmen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Limmen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Limmen.

Wat kost een makelaar in Limmen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Limmen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Limmen van € 5.500 tot € 6.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Limmen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Limmen zijn € 2.800 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Limmen?

+

De meest verkopende makelaar van Limmen is Rietveld Makelaardij o.g.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Limmen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Limmen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Limmen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Limmen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!