Woonaccent Makelaars Assen

Woonaccent Makelaars Assen is een makelaar gevestigd in Assen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonaccent Makelaars Assen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonaccent Makelaars Assen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Assen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Assen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Woonaccent Makelaars Assen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Woonaccent Makelaars Assen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 325.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Assen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Assen verkoopt

Woonaccent Makelaars Assen is het meeste actief in Assen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Assen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Assen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 1 € 325.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Assen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Assen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Assen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
portiekflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Assen

Wat kost Woonaccent Makelaars Assen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Assen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Assen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Woonaccent Makelaars Assen actief?

+

Woonaccent Makelaars Assen heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Assen actief?

+

Woonaccent Makelaars Assen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Assen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 325.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Assen en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Assen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!