Vastgoed Hermanns

Vastgoed Hermanns is een makelaar gevestigd in Valkenburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vastgoed Hermanns hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vastgoed Hermanns is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valkenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vastgoed Hermanns. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Vastgoed Hermanns zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Vastgoed Hermanns in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 524.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Vastgoed Hermanns
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Vastgoed Hermanns verkoopt

Vastgoed Hermanns is het meeste actief in Valkenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vastgoed Hermanns woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vastgoed Hermanns ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenburg 1 € 549.000
Geleen 1 € 499.000

Type woningen die Vastgoed Hermanns verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vastgoed Hermanns diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vastgoed Hermanns het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vastgoed Hermanns

Wat kost Vastgoed Hermanns bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vastgoed Hermanns voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vastgoed Hermanns je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Vastgoed Hermanns actief?

+

Vastgoed Hermanns heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenburg en Geleen.

In welk prijssegment is Vastgoed Hermanns actief?

+

Vastgoed Hermanns is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vastgoed Hermanns actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 524.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valkenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valkenburg en vergelijkbaar is aan Vastgoed Hermanns. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!