Van Hardeveld Makelaardij

Van Hardeveld Makelaardij is een makelaar gevestigd in Lunteren. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Hardeveld Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Hardeveld Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lunteren en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Hardeveld Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Hardeveld Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Van Hardeveld Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Hardeveld Makelaardij verkoopt

Van Hardeveld Makelaardij is het meeste actief in Lunteren. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Hardeveld Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Hardeveld Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorthuizen 8 € 375.000
Barneveld 4 € 391.000
Amersfoort 3 € 408.000
Tilburg 1 € 245.000
Oldenzaal 1 € 188.000

Type woningen die Van Hardeveld Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Hardeveld Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Hardeveld Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
11%
benedenwoning
6%
galerijflat
6%
maisonnette
6%
portiekflat
6%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Hardeveld Makelaardij

Wat kost Van Hardeveld Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Hardeveld Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Hardeveld Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Van Hardeveld Makelaardij actief?

+

Van Hardeveld Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorthuizen, Barneveld, Amersfoort, Tilburg en Oldenzaal.

In welk prijssegment is Van Hardeveld Makelaardij actief?

+

Van Hardeveld Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Hardeveld Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 375.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lunteren

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lunteren en vergelijkbaar is aan Van Hardeveld Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!