’t Heike Vastgoed B.V.

’t Heike Vastgoed B.V. is een makelaar gevestigd in Belfeld. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ’t Heike Vastgoed B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ’t Heike Vastgoed B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Belfeld en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ’t Heike Vastgoed B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ’t Heike Vastgoed B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ’t Heike Vastgoed B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over ’t Heike Vastgoed B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar ’t Heike Vastgoed B.V. verkoopt

’t Heike Vastgoed B.V. is het meeste actief in Belfeld. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ’t Heike Vastgoed B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ’t Heike Vastgoed B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Belfeld 1 € 400.000

Type woningen die ’t Heike Vastgoed B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ’t Heike Vastgoed B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ’t Heike Vastgoed B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ’t Heike Vastgoed B.V.

Wat kost ’t Heike Vastgoed B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ’t Heike Vastgoed B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ’t Heike Vastgoed B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is ’t Heike Vastgoed B.V. actief?

+

’t Heike Vastgoed B.V. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Belfeld.

In welk prijssegment is ’t Heike Vastgoed B.V. actief?

+

’t Heike Vastgoed B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ’t Heike Vastgoed B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Belfeld

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Belfeld en vergelijkbaar is aan ’t Heike Vastgoed B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!